سارا حسینی
متولد بهمن ماه سال ۱۳۷۱ در شهر مشهد است. او فرزند چهارم از یک خانواده هفت نفره است. او از دوران تحصیلات متوسطه شروع به نوشتن و مطالعات ادبی و هنری نمود. ایشان که از نسل اوليه وبلاگ نویسان در فضای بلاگفا است، نوشته های خود را که اکثرا شعر و داستان کوتاه بودند را در وبلاگی با عنوان “گنجشک مرده” منتشر می کرد و در فضای مجازی بسیار فعال بود. می خواند و خوانده می شد، نظر می داد و خود سوژه نظرات دیگر بلاگرهای همسن و سال و بزرگتر خویش می گردید.

سارا-حسینی-نویسنده-کتاب-تاریکترین-نقطه-دنیا-انتشارات-ملی-عطران20
سارا حسینی نویسندهای است خلاق و پرکار که از دوران نوجوانی دیدگاه ها و عمق نگاهش به زندگی با رنج و درد انسان تهی شدهی معاصر که جز بی هویتی و خلاء معنوی ناشی از بی هدفی، جنگ ها، قحطی و گرسنگی، بیماری ها و جانشینی علم و هوش مصنوعی به جای انسان، در یک نقطه گره خورده است.
ویژگی اصلی داستان های کوتاه او بر پایه بی هویتی و تهی شدگی تمامی ضد قهرمانان کافکا و کامو و بکت و ویرجینیا ولف و سیمون دوبوار و سیلویا پلات است. سارا حسینی در داستان شگفت انگیز و سرشار از لحظات دراماتیکش با نام “شهادت آجرها” مخاطب را به گونه ای درگیر می کند که برای لحظاتی انسان در این تهی شدگیِ کاراکتر از دست رفته اش یکی می شود و غم و اندوهی فرای توصیف تا ابد در خاطرش باقی خواهد ماند.
کاراکترها و سوژههای سارا حسینی از کشف و شهود درونی او نسبت به دنیای بیرون نشات گرفته و برای مدت ها در وجود سرشار از خلاقیت خاموش وی همچون تغییر ماهیتِ هر ماده ای در کارخانه و ماشین های تولیدات دستخوش معنا باختگیِ دراماتیکی گردیده اند. مخاطب سارا حسینی هرگز نمی تواند پی به هویت و جنسیت این کاراکترها ببرد چرا که این امر هرگز دغدغه نویسنده نبوده است و این نشان می دهد که وی در وجود خود فرسنگ ها با هم نسلهای خویش فاصله دارد.
لینک خرید کتاب ” تاریک ترین نقطه ی دنیا ” به قلم ” سارا حسینی ”