بیوگرافی
عباس قاسمزاده در تاریخ 12/9/1370 هجری شمسی در یک عصر بارانی و دلانگیز پاییزی در خانوادهای متمدن و مذهبی در شهر تهران دیده به جهان گشود. مادر وی حاجیه خانم فاطمه محمدی نوری از افراد بهنام و سرشناس نورعلی بیک از توابع بخش مرکزی شهرستان ساوه بوده و به امر تعلیم و تربیت علوم قرآنی مشغول میباشد. پدر وی حاج رضا قاسمزاده از افراد معتمد و نامدار و خیّر نورعلی بیک میباشد که در حوزه کشاورزی، باغداری و میوه و ترهبار فعالیت میکند. خواهر وی سرکار خانم فیروزه قاسمزاده روانشناس و درمانگر است و به عنوان مشاور مراکز درمانی و پژوهشگر و مدرس دانشگاه خدمت مینماید.
وی در خردادماه سال 1382 در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی سمپاد حائز رتبه برتر گشت و در مهرماه همان سال در مدرسه نمونه دولتی شهید یعقوبزاده ساوه ثبت نام نمود. وی مدت 3 سال دوره متوسطه را در مدرسه نمونه دولتی یعقوبزاده گذراند و همیشه جزو شاگردان ممتاز رتبه اول تا سوم هر مقطع تحصیلی بود. ایشان بعد از اتمام دوره متوسطه در شهریورماه سال 1385 راهی دبیرستان غیردولتی ابوریحان میشود و پس از اتمام سال اول دوره عمومی به دلیل عدم انتخاب درست و آگاهانه راهی رشته ریاضی فیزیک میشود ولی در آخر سال دوم رشته ریاضی فیزیک و عدم کسب موفقیت مجبور به تغییر رشته میگردد. وی در شهریورماه سال 1386 به هنرستان غیرانتفاعی امیرکبیر ساوه عزیمت میکند و هنرجوی سال دوم رشته کامپیوتر میشود. ایشان در سالهای دوم و سوم رشته کامپیوتر به عنوان شاگرد نمونه با رتبه اول قرار میگیرد و با کسب عنوان هنرجوی برتر هنرستان موفق به اخذ مدرک دیپلم فنی و حرفهای میشود.
وی در مردادماه سال 1389 در آزمون کاردانی پیوسته موفق به اخذ پذیرش رشته کامپیوتر گرایش نرمافزار از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه میشود. ایشان در شهریورماه سال 1392 در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته موفق به اخذ پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرمافزار از مؤسسه آموزش عالی غیردولتی انرژی ساوه میگردد. وی اردیبهشت ماه سال 1395 در آزمون تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد موفق به اخذ پذیرش در رشته مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات از مؤسسه آموزش عالی غیردولتی فن و دانش ساوه میگردد.
وی بعد از فارغالتحصیلی در شهریورماه سال 1397 به عنوان پژوهشگر و محقق گروه امنیت ملی دانشکده مدیریت راهبردی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی مشغول به تحقیق و پژوهش میگردد. ایشان از سال 1397 الی 1399 دو طرح پژوهشی به عنوان پروژه تحقیقاتی مشترک با مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی آجا را به سرانجام رسانده است. وی به عنوان افسر محقق پژوهشی ستوان سوم وظیفه پیاده دوره ضرورت خدمت را در پادگان آموزشی شهدای وظیفه نیروی زمینی ارتش با عنوان بهترین پژوهشگر نیروی مسلح سپری میکند.
تعهد کاری، تخصص و تلاشهای بیوقفه و اخلاق خوش و حرفهایگری و روحیه خیرخواهی و توکل به خدا و توسل وافر به خاندان آلالله، زمینهساز موفقیت و پیشرفتهای بعدی او را هموار ساخته است.
تا اینکه وی با اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی و خدمت در نیروی زمینی ارتش (پژوهشگر وظیفه دفاع ملی) به عرصه دانشبنیان میوه بهشتی انار وارد شد و پس از همکاری با شرکتهای اشاره شده در فصل پنجم کتاب مذکور و کسب تجارب گوناگون، اکنون جهت مدیرعاملی شرکت و گروه وابسته به گروه کشت و صنعت و توسعه بازرگانی شانار بادیز روتا فردیس با برند تجاری شانار روبینا قرار است پا به عرصههای کلان این صنعت بگذارد.